simonevandewouw.nl

Hi, ik ben Simone

Al bijna mijn hele leven loop ik met een camera rond en leg ik alles vast. Wat begon als hobby, is het nu mijn parttime job! Ik hou ervan om de liefde vast te leggen tijdens bruiloften, mijn klanten te laten stralen tijdens een lifestyle shoot en om ondernemers in hun kracht te zetten met een branding shoot. 

Ik ben een fotograaf die met je meedenkt. Of je nu gaat trouwen of je merkverhaal wil vast laten leggen, I got you! Samen maken we een draaiboek of moodboard en bepalen we de storyline van jouw verhaal. Ik ben creatief, hou van avontuur, word heel enthousiast van het perfecte plaatje en heb altijd nieuwe ambities die ik wil nastreven. Mijn klanten omschrijven me als iemand die hen snel op hun gemak laat voelen voor mijn camera en als iemand die hen laat stralen. En dat heeft alles te maken met het perfecte plaatje. Kippenvel krijg ik over heel mijn lichaam als alles samenkomt en ik weet; dit is een geslaagd verhaal wat ik vast heb weten te leggen.

 

Ben jij klaar om jouw verhaal vast te laten leggen? Ik help je graag!  

MORE ABOUT ME

Make an Appointment

Select Date & Time

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Location

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Photographer

{employee_name}

Price

{reservation_price}
Your cart is empty.

Total: 0

Your Information

Required fields are followed by *.


Phone number is invalid.

Your Order

Payment Method

Sorry, it seems that there are no available payment methods.

Making a reservation...